Хасково

Пловдивският съд остави в ареста задържаните с хероина

Задържаните, архивПловдивският апелативен съд потвърди решението на хасковските магистрати и остави в ареста задържаните за трафик на 96 кг хероин

Haskovo.info припомня, че рекордното количество наркотик бе открито на 5 март на ГКПП Капитан Андреево при проверка на товарен автомобил с хасковска регистрация, превозващ цимент от Турция за България.

Първоначално бяха задържани 7 души, но впоследствие трима от тях бяха освободени.

На 8 март Хасковският окръжен съд остави в ареста тартора на престъпната група Атанас Мавродиев, шофьора на камиона Димитър Мъндев, помагача Тенчо Желев и Димитър Янакиев, който в предишни случаи е прекарвал наркотик през Гърция за Турция и обратно.

Трима от задържаните- Атанас Мавродиев, Тенчо Желев и Димитър Янакиев впоследствие обжалваха наложената им от местната Темида мярка за неотклонение пред Пловдивския апелативен съд.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.03.2011 16:24 16:24

tam da izgniat

Back to top button