Регион

Блокади на пътя Хасково – Димитровград и на магистралата край Свиленград

За втора поредна седмица пътните строители излязоха на национален протест заради неполучените си средства. В Хасковска област блокадите са на пътя за Димитровград и на магистрала „Марица“ край Капитан Андреево.

В региона в протеста участват служителите на фирма „АБ“ АД. Те се събраха заедно с тежката техника на разклона за с. Крепост и на участъка от магистралата, който е в ремонт.

По платната в протестно автошествие се движат камиони. По предварителен план пътят Хасково – Димитровград и автомагистрала „Марица“ ще бъдат затворени за кратко в 11 часа.

Протест

Служителите настояват държавата да се разплати за завършените обекти и да имат сигурност за работните си места. Засега те получават заплатите си, но се притесняват за утрешния ден.

Протест

От фирмата обявиха, че държавата им дължи 40 млн. лв. за свършена работа. Парите се бавят от 1 г., а в същото време от фирмата подадоха заявка в Бюрото по труда в Хасково за съкращаването на 170 служители от общо 320.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тенчу сервитьора
Тенчу сервитьора
20.04.2022 17:38 17:38

Егати държавата щом тези мошеници не сав панделата а протестират за още мангизи

Back to top button