Хасково

Още едно нелегално такси „изгоря“

Проверки50-годишен хасковлия с Рено 19 е „заловен“ при акция на МВР- Хасково и местната структура на ДАИ. Проверяващите са установили, че мъжът е извършвал нерегламентирани превози по линията Димитровград – Хасково.

На водача е съставен акт от служители на ДАИ, а със заповед на началника на автомобилната инспекция, колата е репатрирана на охраняем паркинг и е спряна от движение за срок от 6 месеца.

Haskovo.info припомня, че съвместните акции на полицаи и автоинспектори започна след среща на институциите и превозвачите в община Димитровград, на която бяха набелязани стъпки за противодействие на нерегламентираните превозвачи.

Миналата седмица беше първия удар срещу нелегалните таксита. Тогава бяха уличени двама мъже на 40 и 48 години, единият от които дори беше неправоспособен. Колите на двамата нарушители бяха спрени от движение за 6 месеца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.03.2011 13:01 13:01

ТОЧНО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА СРЕЩУ ТИЯ МУШЕНИЦИ.НО ИМА ДВЕ КОЛИ КОИТО ОТДАВНА ПРЕВОЗВАТ ПЪТНИЦИ ОТ ХАСКОВО ЗА ДИМИТРОВГРАД СЪС СОБСТВЕНИТЕ СИ АВТОМОБИЛИ.

Хасковлия
Хасковлия
21.03.2011 22:55 22:55

Мисля че не са две частните коли ами са доста повече.Ако полицаите застанат на спирката на Иван Рилски но да не са униформени ще ги хванат един по един.Тия там висят от години едни и същи физиономии.

Анонимен
Анонимен
04.04.2011 16:02 16:02

ebite si maikata

Анонимен
Анонимен
04.04.2011 16:15 16:15

po dobre da patuvash v chasna kola otkolkoto v gadnite vmirisani i razdrankaniavtobusi

Back to top button