Хасково

200 от Хасковско на митинг на БСП в София

Пресконференция на Емилия МаслароваНад 200 активисти на БСП от Хасково ще се включат в националния митинг, който организира партията, съобщи днес депутатът Емилия Масларова. Проявата ще е под надслов „Искаме хляб, а не прах и пепел“. Протестният митинг е срещу управлението на ГЕРБ.

„Недопустимо е всички цени да се увеличават, а цената на труда – не“, коментира народният представител. Тя допълни, че според доклад на Европейската банка българското правителство задълбочава кризата. Дори и българските синдикати останаха безучастни към някои от нашите искания. Предложението ни бе детските надбавки да станат 20% от минималната работна заплата, а синдикатите решиха, че това ще бъде изтълкувано като предизборен популизъм.

По думите на Масларова правителството не спазва антикризисните мерки и не прави необходимото в социалната сфера. Така безработните за първите два месеца на година са се увеличили с над 130 000 души. равнището на заетост е намаляла с близо 2,5% и е под стойностите за 2005 година, допълни още Масларова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mu
mu
21.03.2011 17:29 17:29

SKRII SE MUHLO NE TE E SRAM

пешо
пешо
21.03.2011 18:43 18:43

като симпатизант на бсп бих отишъл на митинга но само ако някой дру ме бе агитирал а не тази Масларова

Анонимен
Анонимен
22.03.2011 9:27 9:27

БКП…БКП…КПСС….КПСС… ВЕЧНА ДРУЖБА И ЛЕКА ИМ ПРЪСТ

Back to top button