Регион

Довършват димитровградската автогара срещу 35-годишна концесия

Връчването на ключа300 хиляди лева ще вложи фирма „Чавдаров“ за завършването на димитровградската автогара, съобщи управителят на дружеството Деан Чавдаров. Срещу това фирмата получава автогарата на концесия за срок от 35 години

По-голямата част от  парите ще бъдат вложени в довършването на сградата, секторите за автобусите, обходния път и паркинга. Новата автогара трябва да е готова до края на годината, каза кметът на Димитровград Стефан Димитров, който символично връчи ключа на фирмата – концесионер. Градоначалникът допълни, че администрацията е взела решение да даде автогарата на концесия поради липсата на средства в общинския бюджет.

Haskovo.info припомня, че първата копка за новата автогара в Димитровград беше направена през 2007 година. По разчетите на администрацията за изграждането й трябваше да бъдат вложени около 680 000 лева, които трябваше да бъдат изцяло финансиран от собствени средства на общината.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
osman
osman
21.03.2011 21:01 21:01

kmete kmete 300 hil.leva li nqmash izlagash se kade otivat prihodite ot pazara v 4ii djob

Back to top button