Регион

Пътуващи задръстиха границите с Турция и Гърция в първия почивен ден

Хиляди автомобили образуваха колони на границите с Турция и Гърция в първия почивен ден за Великден, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Чакането за излизане от България отнема часове.

На Капитан Андреево от сутринта се трупат автомобили с хора, тръгнали за почивка в Южната ни съседка, но и на пазар в близкия Одрин, който е традиционен за петък.

Още вчера започнаха да се трупат колони на най-удобния за региона граничен пункт с Гърция – Маказа. През голяма част от времето опашката е с дължина близо километър, а чакането отнема поне час – два.

Опашки

Очакват се колони и дълго чакане на връщане в България в последния почивен ден

Междувременно от Пътна полиция предупреждават, че през почивните дни всички налични технически средства за засичане на превишена скорост и нарушения ще бъдат извадени на пътя. Ще се следи и за употреба на алкохол и упойващи вещества. В събота вечерта полицейски патрули ще дежурят около църквите, където също ще се проверяват шофьорите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Баце
Баце
22.04.2022 21:51 21:51

Да Ева и неверници.На този празник хукнали на майна си Райна.Майка си ли ке търсите в чужбина,долни кауни вмирисани.Пу да ва

гражданин
гражданин
23.04.2022 23:17 23:17

A някои казват че имало инфлация и война!?

хасковлия
хасковлия
23.04.2022 23:18 23:18

A някои казват че имало инфлация и война!?

Back to top button