Хасково

Отново пламна депото за строителни отпадъци край Хасково

Депото за строителни отпадъци край Хасково пламна тази сутрин.

Димът се вижда от километри, сигнализираха читатели на Haskovo.info, пътуващи за Димитровград и Пловдив.

Пушекът започна да се вижда и усеща малко преди 8 часа коментираха хасковлии, живеещи в северните квартали на града.

Пожар

На място работи екип на противопожарната служба. От община Хасково, която стопанисва депото, заявиха че ще се извърши оглед на мястото. Тепърва предстои да се установи каква е причината за запалването на отпадъците.

Haskovo.info припомня, че депото за строителни отпадъци се запалва периодично, тъй като там се изхвърлят и друг вид боклуци, които са лесно запалими. Често причината е горене на гуми и кабели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай Иван
Бай Иван
23.04.2022 13:24 13:24

Пачеманова и Тонка какво са спали до сега че не са го преустановили или наложили глоби към общината,защото са вземали подкупи как да го направят… незабавна смяна иначе нищо няма да се промени !!!!

Анонимен
Анонимен
23.04.2022 14:13 14:13
Отговор до  Бай Иван

И за какво да го преустановяват? За да си хвърляте където ви падне ли? Айде не си четете езика по някаква тема, която лично ви интересува върху тема, която няма нищо общо. Това е регламентиран обект, а не някакви боклуци, които хора без мозък изхвърлят, където им падне.

ДжиПи
ДжиПи
23.04.2022 13:47 13:47

Пий ги тия хапчета, бе бай Иване!

Back to top button