Хасково

Гимназията по дървообработване почете патрона си

ПразникътС посрещане на знамето на училището и издигане на националния флаг Професионалната гимназия по дървообработване и строителство отбеляза днес патронния си празник.

„22 март за нас е троен празник. Свързваме го с очарованието на пролетта, с годишнината от битката при Клокотница и патрона на нашето училище цар Иван Асен ІІ“, каза в словото си директорът на гимназията Александър Батимов. Той подчерта, че ръководеното от него школо е най-голямото в областта и честити на учители и ученици празника за 43-ти път.

Областният управител на Хасково Румен Данев пожела на празнуващите да продължат да вярват в себе си, да затвърждават целите си и да направят всичко възможно да ги постигнат. 

Празникът в Професионалната гимназия по дървообработване и строителство продължи със състезание „Най-добър в професията“ – програмист, озеленител, строител, мебелист и горски стражар.

На тържеството в хасковската гимназия присъства депутатът от ГЕРБ Иван Петров, представители на Областна администрация и общинският лидер на ДПС Мюмюн Искендер, който е член на Училищното настоятелство.

Image Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button