Хасково

Адвокат консултира безплатно измамени от монополистите в Хасковско

Методи Димитров (вляво)Адвокатът Димитър Христозов ще консултира безплатно социално слаби и инвалиди, които са пострадали от монополистите, обяви днес регионалният координатор на гражданско движение ДНЕС Методи Димитров.

Тя ще се намира в сградата над Пощенска банка на втория етаж в офис №5 и ще работи всеки петък от 14 до 17 часа.
Haskovo.info припомня, че ДНЕС стартира подписка срещу предприятията – монополисти през септември миналата година. Целта на инициативата беше да се подобри качеството на обслужване в електроразпределение, ВиК, газоснабдяване и топлофикация. 

В рамките на кампанията бяха събрани 700 000 подписа, като 20 000 от тях са от Хасково. В края на декември подписката бе връчена на председателя на парламента Цецка Цачева и държавната комисия по енергийно и водно регулиране. 

От ДКЕВР приемат напълно всички направени от нас предложения от инициативата „Срещу произвола на монопола“, коментира Методи Димитров и допълни, че в най-скоро време експерти от ДНЕС ще започнат съвместна работа с оторизираните комисии към Народното събрание за разработване и реализиране на законови промени, които да узаконят исканията на гражданите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Приятел
Приятел
22.03.2011 16:50 16:50

Тренков, ти пък какво правиш на снимката? Не седи мирно и не чакай ред да се жалваш при адвоката, ами организирай си хората, вземете тоягите и право в ЕВН, пък каквото „тояга покаже“.

Back to top button