Регион

Любимец с ново футболно игрище за 30 хил.лв.

Футбол, архивОбщина Любимец е една от малкото общини в страната, която ще получи финансиране за изграждане на игрище за мини футбол. Новото съоръжение ще е близо до градския стадион.

Средствата, които са в размер на 30 хил.лв., ще бъдат отпуснати по инвестиционната програма на БФС „Бъди шампион“. Целта на инициативата е да се развива и насърчава детско-юношеския футбол и да се осигури свободен достъп на желаещите да спортуват за здраве. 

По проект се предвижда изграждане на терен с размер 22 х 42 метра, с разгърната площ 924 кв. м. Той ще бъде покрит с изкуствена трева, ще има ограда и осветление според стандартите за мини футбол. 

Изграждането на ново мини игрище за футбол в града е поредната стъпка в развитието на спорта на територията на Любимец, категорични са от общинска администрация.
В момента в града тренират пет отбора, в които са включени общо 105 човека. Отборът на футболистите старша възраст участва в „Б“ Професионална футболна група, а отборите на децата и младша възраст се представят добре в своите категории.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.03.2011 9:24 9:24

A какво стана с футбола в Хасково, узунджовеца го затри.УУУУУУУУУУУУууу измет долна узунджовска.

ivo
ivo
23.03.2011 21:02 21:02

xa emi ti kvo iskash samo da si dava parite li kato vijda che nishto ne stava i samo se nabutvb akvo d aprae stani ti prezident da te vidq

HelloHieno
HelloHieno
23.03.2011 21:08 21:08

ГОСТ dade kompetentno mnenie.Palen e s koment kato magare s p….ni

Back to top button