Хасково

Оградата на военното поделение на „Булаир“ се срути

Срутената оградаЧаст от оградата на Военното поделение на ул. „Булаир“ в Хасково се срути. Купчината камъни останала на тротоара повече от две седмици, разказаха живеещите в района. Според пазача на военния обект Кольо Димитров за 6 месеца това е четвъртия път, в който оградата рухва и за щастие ранени все още няма.

След подаден сигнал от Haskovo.info на телефон 112 на мястото пристигна екип на Гражданска защита. Спасителите обезопасиха мястото и обясниха, че лентите непрекъснато се късали. Причината за това бил вятърът. Според живеещите в близкия блок обаче виновни за липсата на обезопасителни знаци са деца.

Рухналата ограда и камъните на тротоара спешиха и Общинска полиция. Униформени дойдоха, за да се запознаят със ситуацията, след което се обърнаха към фирма „Титан“. Работници на дружеството ще разчистят тротоара.

 Срутената ограда  Срутената ограда

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.03.2011 16:41 16:41

гошката подготвя терена

HelloHieno
HelloHieno
23.03.2011 21:03 21:03

Pak li kompetentnia koment

HelloHieno
HelloHieno
23.03.2011 21:04 21:04

Awe ГОСТ ne razbraliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back to top button