Хасково

Обявиха търг за отдаване под наем на още един парк в Хасково

Публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем за срок от 10 години обявиха за част от лесопарк „Кенана“ от община Хасково.

Става въпрос за обособено пространство за заведение с прилежаща площ в източния край на алеята към зоокъта на ъгъла преди главната алея на „Кенана“. Там има възможност за монтаж на временен обект до 100 квадратни метра при месечен наем 200 лв. без ДДС. За поставяне на маси за консумация на открито ще се заплаща допълнително такса.

Западно и южно от обекта са обособени алеи и места за поставяне на маси за консумация. Там трябва да се изгради детска площадка с ударопоглъщаща настилка. Наемателят трябва да поддържа съоръженията и да почиства редовно парковото пространство.

Haskovo.info припомня, че наскоро от общината обявиха търгове и за още 5 парка. Става въпрос за парка в квартал „Болярово“, парковете „Добруджа“, „Лебеда“, „Св. Иван Рилски“ и „Мерсито“. Досегашните 10-годишни договори за наем изтичат.

Търгове за наем на 5 парка обявиха от община Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button