Спорт

Футболистите на Свиленград спечелиха детски турнир в Хасково

Футболистите на „Свиленград 1921“ спечелиха детския футболен турнир „Децата и футбола“. Спортната надпревара се организира от община Хасково, Областния съвет на БФС в Хасково и Националната програма „Децата и футбола“.

Кметът Станислав Дечев награди шампионите от „Свиленград 1921“ с треньор Красимир Сургучев. На второ място се класираха малките футболисти от „Саяна Хасково“ с треньор Живко Желев. Те получиха наградите си от заместник-кмета Динко Тенев. Третото място е за „Хасково 1957“ с треньор Антон Богомилов.

Футбол

В турнира за деца четвъртата позиция заеха футболистите от „Хасково 1922“ с треньор Драго Топалов, пети са „Раковски“ – Ивайловград, воден от Стоян Делчев, шестото място заеха „Бригада“ – Димитровград с треньор Деян Димов, седми са децата от „Хеброс 2“ – Харманли с треньор Теодор Нейков, осмото място е за „Хеброс 1“ с треньор Пейко Пейков.

Футбол

Най-добър вратар е Иван Димитров от Свиленград, най-добър защитник Пламен Живков от „Хеброс 2“, най-добър полузащитник Виктор Милчев от „Хасково 1922“, най-добър нападател Мартин Михов от Свиленград. Той спечели и отличието за най-добър състезател на турнира, а заедно с Павлин Златинов от „Хасково 1957“ спечелиха наградите за голмайстори на турнира с по 6 отбелязани гола в противниковите врати. За най-полезен състезател беше отличен Иван Иванов от „Раковски“ – Ивайловград, най-техничен състезател Онур Айгюн от „Бригада“ – Димитровград. Най-добрият треньор на турнира е наставникът на шампионите от Свиленград Красимир Сургучев.

Отличието за принос за развитието на детско-юношеския футбол получи легендата на Хасково Димчо Марков.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button