Хасково

Изписаха пребитата от баща си Янка, дадоха я на баба й

11-годишната Янка в болницатаПребитото 11-годишно момиче от Димитровград вече е изписано от болницата и е при свои роднини. Янка бе приета в хасковската хирургия на 15 март вечерта с мозъчно сътресение и кръвонасядания след като следобед била пребита от баща си. Причината, довела до побоя, бяха слабите оценки в училище. 41-годишният мъж бе задържан в ареста и освободен на следващия ден.

Работата на социалните по случая е започнала почти 24 часа след побоя. Това станало след като те били информирани от болницата. По принцип в такива ситуации останалите институции – полиция, Спешна помощ трябва да ни се обадят в най-кратки срокове, коментира днес експертът в „Социално подпомагане“ Стефан Манахилов.

Детето е добре, предадено е на баба си – майката на бащата. Янка не е пожелала да бъде преместена в друго училище, съобщи Манахилов. Отпуснати са помощи и с детето работи психолог.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
111111
111111
25.03.2011 0:52 0:52

sega nyakoy trqbva nego da prebie taka.p**al smotan

Back to top button