Спорт

Григор отпадна от мастърса в Маями

Григор ДимитровХасковският тенис талант Григор Димитров прекрати участието си в мастърса в Маями с награден фонд над 3,6 милиона долара след като снощи загуби на старта на основната схема от 36-тия в света Сергей Стаховски. Първата ни ракета отстъпи на 25-годишния украинец с 2:6, 4:6 за малко повече от час игра.

В дебюта си на турнир от сериите „мастърс“ Димитров записа две победи в квалификациите, където бе поставен под №1. В първия кръг от „пресявките“ 19-годишният хасковлия победи Рик де Вьост от ЮАР с 6:4, 7:6, а във втория разгроми двукратния олимпийски шампион от Атина и бивш № 9 в света Николас Масу от Чили с 6:2,6:3.

Григор си тръгва от Маями с чек за 7 115 долара и 26 точки за ранглистата на АТР, в която в момента е № 70.

Най-вероятно следващият турнир с участието на най-добрия ни тенисист ще бъде в Хюстън от 4 април. Напреварата на АТР е с награден фонд 442 500 долара. Хасковлията ще започне директно от основната схема.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button