Хасково

Общината ще обслужва гражданите въпреки задълженията им

Община ХасковоСъс свое решение днес Общински съвет – Хасково задължи кметската администрация да обслужва граждани въпреки задълженията им към общинската хазна.

В докладната записка от ГЕРБ се казва, че целта на предложението е общинска администрация да работи законосъобразно, спазвайки законовите си задължения и осигурявайки реализирането на правата на гражданите.

Haskovo.info припомня, че решението да не се обслужват граждани и фирми – длъжници към общинска данъчна дирекция, длъжници по договори от наеми, рекламна дейност, продажби и туристическа такса бе прието на 26 март миналата година на заседание на Общински съвет и е част от антикризисната програма на администрацията.

С днешното си решение общинските съветници гласуваха още, че ако общински служител откаже да обслужи гражданин или юридическо лице – длъжник на общинската хазна, действията му ще се считат за неизпълнение на служебните задължения.

И това решение от днешната сесия ще бъде обжалвано от кмета Георги Иванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
25.03.2011 14:15 14:15

ТУКА МНОЗИНСТВОТО ОБСЛУЖИ НА ФИРМА-МАРЧЕЛА ИНТЕРЕСИТЕ,КАТО НАЙ-УЯЗВИМА В СЛУЧАЯ И ПОПАДАЩА В ГРАФА ЗАДЪЛЖЕНИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ СУМИ

A
A
25.03.2011 15:07 15:07

И на Златко Марчев лично-защото е бедничьк горкия,не си е плащал такса смет за миналата година.

сърп и чук
сърп и чук
26.03.2011 20:40 20:40

Въобще не правилно длъжниците да бъдат обслужвани.Като не си плащаш какво очакваш?Е, големи са задълженията, но като не изпъняваме задълженията към общността какво да стане?

HelloHieno
HelloHieno
26.03.2011 21:03 21:03

Awe GOST nahalnik

kasiopeq
kasiopeq
27.03.2011 8:24 8:24

Всеки трябва да си спазва задължението- да си плаща данъците(който не плаща- се начисляват лихви ), но мисля че нямат ПРАВО да ни отказват обслужване.Трябва освен задълженията да си научим и правата!

Читател
Читател
27.03.2011 19:35 19:35

Този човек до кога ще обжалва нормални неща, които са факт във всеки нормален град! Едното няма връзка с другото! В този град вече е абсурдно да се живее!

Анонимен
Анонимен
27.03.2011 22:06 22:06

ТЕ ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА НЕ СИ ПЛАЩАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НЕ СА КАЗАЛИ НИЕ ДА НЕ СИ ПЛАЩАМЕ,А САМО ТЕ ДА НЕ ГИ ПЛАЩАТ.ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ОТ КОЕ КОТИЛО СА ИЛИ ПАК ДА ПРИПОМНИМ:
ПАРТИЯТА МАЙКА-БКП И ДЕЦА ПО ГОДИНИ ЩЕ ГИ КАРАМ
НАЙ-ГОЛЯМОТО-СДС
ВТОРОТО -ДПС
ТРЕТОТО-НДСВ
ЧЕТВЪРТО-АТАКА
ПЕТО МАЛКИЯ -ГЕРБ
СЕГА В ХАСКОВО НИЕ РЕДОВИТЕ И БЕДНИТЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТИЯ ДЕЧУРЛИГИ ОТГОРЕ ЩЕ СИ ПЛАЩАМЕ,А ТЕ БЕДНИТЕ КОМУНИСЧЕТА НЯМАТ ПАРИ.ГОРКИТЕ ДЕТО ИЗНЕСОХА ОКОЛО НАД ДВЕСТА МИЛИАРДА В ЧУЖДИ БАНКИ.ДАЙТЕ ДА ГИ СЪЖАЛИМ ПЛОНДЕРКИТЕ ОТ ГЕРБ И ГИ НАБУТАМЕ ДА УПРАВЛЯВАТ ХАСКОВО.ТЕ ТОГАВА ЩЕ ВИ КАЖАТ ЗА ПРОЕКТИТЕ СИ В СВЕРАТА НА ДАНЪЦИТЕ,КАТО СЕДНАТ ДА УПРАВЛЯВАТ.
ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ ФАКТ ПОГОВОРКАТА-НАЯДЕН НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА!!!!!!

Back to top button