Спорт

„Саяна Хасково“ и Димитровград с убедителни победи в Трета лига

Футболистите на „Саяна Хасково“ постигнаха нова важна победа в първенството на Трета лига.

Хасковлии пречупиха като домакини „Асеновец“ (Асеновград) с 3:1. Головете паднаха след почивката. Два гола вкара Ангел Здравчев, а веднъж се разписа Бончо Панев.

В среща от кръга Димитровград разби като гост „Борислав“ (Първомай) с 4:0. Временният лидер „Левски“ (Крумовград) победи като домакин „Атлетик“ (Куклен) с 5:0. Разликата между Крумовград и Хасково остава 3 точки, а Димитровград е на 10 място.

Футбол

Мачът на Хасково беше изтеглен от неделя за днес. На 4 май от 17 часа отборът ще играе полуфинал срещу „Дунав“ (Русе) за Купата на Аматьорската футболна лига. Срещата ще е на стадион „Локомотив“ в Дряново. В другия полуфинал на 11 май от 18 часа „Партизан“ (Червен бряг) ще се изправи срещу „Витоша“ (Бистрица) на стадион „Локомотив“ в Мездра.

В 30 кръг на първенството на 7 май от 18 часа „Саяна Хасково“ гостува на втория отбор на „Локомотив“ (Пловдив), а Димитровград приема „Гигант“ (Съединение).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Крумов
Крумов
30.04.2022 20:20 20:20

Кой е този с бялата тениска? И защо :)? Има хасковски момчета, които стоят на пейката, като няма значение на кое место сте? Б груба ще се увеличава! Давайте шанс на младите и то от Хасково! Нали това афиширахте?

Станчо
Станчо
01.05.2022 12:15 12:15

Sayana Kuručeşmespor

Back to top button