Хасково

Съдът оправда санитарката, „откраднала“ труп от моргата

Албена ГрънчароваХасковският окръжен съд оневини санитарката Албена Грънчарова, която предаде срещу 20 лева труп от моргата на близките му.

Haskovo.info припомня, че случката се разигра през нощта на 25 юли миналата година. Тогава санитарката от Спешно отделение взела без да пита никого ключа за моргата, облякла трупа на възрастен мъж и го предала на сина му

Случаят обаче бил съдебен, тъй като старецът не бил починал в дома си и трябвало да му се направи аутопсия, която да установи дали смъртта не е настъпила вследствие на насилие. 

Сутринта съдебният лекар д-р Христо Еленски установил липсата на трупа и сигнализирал полицаите, които веднага започнали издирването на мъртвия. Униформените открили тялото чак на гробищата в Кърджали по време на траурната церемония. Те прекъснали погребението, а съдебният лекар извършил аутопсията в моргата в Кърджали, откъдето бил починалият мъж.

Ако Албена Грънчарова бе призната за виновна, я грозяха до 2 години затвор и глоба от сто до триста лева

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
i
i
28.03.2011 11:57 11:57

Kak moje takova glupavo izkazvane na haskovo info?

Анонимен
Анонимен
28.03.2011 14:08 14:08

kak moje da neya sidyat taya mija i raboti v bolnicata sisto kara leneika i nego izgoniha ot rabota daje gp Pandov golyama greska na direktora na MBAL HASKOVO sramota EVROPEICI SME NE ZABRAVYATE GOSPODA BILGARI

Анонимен
Анонимен
28.03.2011 14:17 14:17

bravo na sida s kakvo opravdava taya ciganka pak da krade i to trupove evala na nasiya sid evropeici sme

ДИЯНА ПОПОВА
ДИЯНА ПОПОВА
28.03.2011 17:31 17:31

АКО БЕШЕ БЪЛГАРКА СИГУРНО ЩЯХА ДА Я ОСЪДЯТ,АМА ОТ ЦИГАНСКА ГЛАВА И КОСЪМ НЕ ТРЯБВА ДА ПАДА -ТОВА Е МАЙКА БЪЛГАРИЯ,МАЙКА ЗА ЦИГАНИ И ТУРЦИ И МАЩЕХА ЗА БЪЛГАРИ.СРАМ МЕ Е ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРКА.

HelloHieno
HelloHieno
28.03.2011 22:05 22:05

Гост napravi nai krasiviqqqqqqqqqqq koment bravo bahlarrrrrrrrr!

Back to top button