Хасково

14 млади театрали с награди

Румяна Георгиева с част от възпитаниците си14 млади актьори от театралното студио към Младежки център тази вечер ще получат награди в различни категории за изминалия творчески сезон. Церемонията в залата на Младежки център-Хасково е по повод Международния ден на театъра.

14 постановки имат младежите през миналата година, 5 от тях са номинирани, като имат получени и награди от национални конкурси, разказа ръководителят на студиото Румяна Георгиева.

Организацията на церемонията и сценарият са изготвени от младите актьори. Комисия, присъствала на всички представления през годината, е преценила кои да бъдат наградените актьори и постановки. Най-добра актриса над 15 години е Вероника Грозева, която в момента е в Лондон, но с нея ще бъде осъществена виртуална връзка. Най-добър актьор в тази възрастова група е Борис Таков, а най-добър комедиен актьор е Станислав Христакиев.

Общо 92 са децата в театралното студио към Младежки център, само през тази учебна година нововключените са 25.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button