Хасково

По 300 хасковски фирми на ден декларират дейността си

НАП - ХасковоПо 300 декларации за корпоративни данъци се приемат на ден в Офиса на НАП в Хасково, съобщават от Приходната агенция. 

Общият им брой до днес е близо 5000. 38% от тях  – 1 868 са подадени по интернет с електронен подпис, което дава възможност на фирмите да си спестят 1% от дължимия данък. Също както и декларациите, данъкът се внася в срок до 31 март.
От НАП припомнят, че остават само 4 дни до крайния срок за деклариране на стопанската дейност на фирмите от предходната година. До 31 март всички юридически лица следва да подадат годишната си данъчна декларация и годишния отчет за дейността, като отчета по желание на фирмата може да бъде представен или на хартиен носител в НАП или по интернет в Статистиката. 

Неподаването на годишна данъчна декларация се санкционира с минимална глоба 500 лева за фирмата и 200 лева за управителя й.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button