Хасково

Мара Латева оглави НДСВ – Хасково

Мара Латева, архив

Мара Латева

Новият председател на НДСВ за област Хасково е Мара Латева, съобщиха за Haskovo.info от централата на партията. Основна й задача е да укрепи и възстанови структурата. Партията в града има и нов офис на ул. Три уши № 8, който официално ще отвори врати до дни. Всички регионални офиси на НДСВ работят активно за предстоящите избори, лидерите по места имат свободата да изберат най-подходящата форма на участие, но за сега все още са в период на преговори и обсъждания, категорични са от НДСВ.

Мара Латева бе официално представена преди дни в София по време на обучение на актива на партията за предстоящите избори. Новият местен лидер е роден в Свиленград. През 1975 г. Латева завършва университета „Св. Св. Кирил и Методий“ във Велико Търново, специалност скулптура. Тя е дългогодишен училищен преподавател, организатор на пленери, открити уроци за деца и поетични вечери.

Мара Латева е също инициатор на студио за обучение по изобразителни изкуства без възраст – „Сребърно ято“. Новият областен председател на НДСВ – Хасково е собственик на галерия Модулор и има многократни участия в регионални, национални и международни творчески форуми и изложби. Може да се похвали и с петнадесет самостоятелни изложби у нас и в чужбина. От 1994 г. е член на СБХ.

Мара Латева е и управител на фондация „Перпериконе“. През 2005 е номинирана за „Бизнес дама на годината“, получава и номинация „Великите жени на 21-ви век“ от ABI- Вашингтон – Кембридж. Учредител е на клуб Inner Wheel -Хасково.

Член е на Атлантическия клуб, на КДК „Хасково“ и на клуба на „Жените предприемачи в България“. Секретар е на Щатската културна конвенция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Vankata
Vankata
29.03.2011 13:31 13:31

Това НДСВ още ли е живо ? Тези хора на какво се надяват ? Направо са смешни и жалки даже повече и от Атака . Боже ,що не слезеш да си събереш вересиите !? Е затова няма да ни бъде ,защото всеки иска да се докопа до властта и прави семейна партия и разпилява гласовете ! Такива големи държави имат по 2 партии ,ние имаме 302 – това е нашата глупост !!!

Petia..........
Petia..........
29.03.2011 15:58 15:58

Mara Lateva e strahoten 4ovek,samo tova moga da kaja. A koi kade 4lenuva, si e li4no negov izbor i vijdane,ne sadia horata po politi4eskata im naglasa,ima mnogo po -cenni ne6ta ot tova……..

раз-два
раз-два
29.03.2011 16:13 16:13

Всичкото Мара втасала…

Back to top button