Регион

Двама в ареста, обрали помпена станция

АрестДвама мъже на 22 и 34 години от село Орлов дол са задържани за кражба, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Тополовградските полицаи са установили, че мъжете са задигнали елпроводници, метални тръби, елдвигател и помпа от помпената станция в село Владимирово, станала преди двайсетина дни. 

За кражба в хасковския арест са двама хасковлии на 25 и 27 години. Те са „закопчани“ в момент на разбиване на разпределителната кутия на мобилен оператор в района на ресторант Дивото козле, откъдето са откраднали около 25 метра съобщителен кабел. 

За двама задържани съобщават и от полицейския участък в Любимец. При тях за 24 часа са двама жители на града на 33 и 42 години, извършили кражба на 2 алуминиеви радиатори за трактор от обект на Пътни строежи в града. 

През изминалото денонощие са регистрирани и четири взломни кражби в село Орлов Дол, село Скобелево, Димитровград и Тополовград. Неизвестни крадци са задигнали телевизор, преобразовател, монокъл и бинокъл, прожектор за ловна пушка, прибор за нощно виждане, двигател за моторна лодка, бензинова помпа, машинка за дърва и хресторез от фургон, 2 елмотора, 5 метални варела, ламарини, около 20 метра кабел, акумулатор на товарен автомобил и DVD.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
забелязваща
забелязваща
29.03.2011 10:35 10:35

дали не е ОРЛОВ дол – опитайет се да кажете ОЛРОВ??????????

Back to top button