Любопитно

Даниел Русев и две абитуриентки със „Силуети“ във „Форум“

Художникът Даниел Русев и неговите ученички в школа „Дъга“ Анна Киримова и Мирела Славова откриха тази вечер съвместната изложба „Силуети“ в хасковската галерия „Форум“.

Експозицията включва около 50 творби, като акцентът е върху керамиката и маските. Има и живописни платна. Художниците са подготвяли изложбата в продължение на година.

Изложба

Даниел Русев е много доволен от работата на своите ученички. По неговите думи работата с глината е арт терапия, която много успокоява. Темата за маските представя настроението, което те носят, вдъхновението и цвета.

Изложба

19-годишните Анна и Мирела са абитуриентки в ПМГ „Акад. Боян Петканчин“. Анна ще кандидатства Дизайн и изкуства в Италия, а Мирела – Биотехнологии в Нидерландия. Изложбата ще остане във „Форум“ до края на месеца.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button