Хасково

Хасковски магазини продават червила с изтекъл срок на годност

Червила40 червила и 16 опаковки лак за нокти са иззети от хасковски магазини през миналата седмица, съобщиха от Регионалната здравната инспекция. 

Козметичните продукти са били с изтекъл срок на годност, уточни за Haskovo.info главният секретар на д-р Иван Гоговски. На собствениците на търговските обекти са съставени актове

Общо 89 проверки са извършили инспекторите от отдел „Контрол на нехранителни обектки и стоки“ през последната седмица, издадените предписания са 25.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
сиси
сиси
29.03.2011 18:36 18:36

поне кажете къде се намира магазина хората да знаят,може да сме си пазарували от същите продукти

d
d
30.03.2011 13:30 13:30

mai bubolechkata v hlqba e po bezopasna ot kozmetikata,pishete koi sa tezi magazini-sega ot ima nqma 22godini sme v demokraciq:)))

Анонимен
Анонимен
30.03.2011 13:57 13:57

Сигурно са от всичко по левче,там даже изобщо нямат посочен срок на годност нито производител,камо ли някакво съдържание,ех българска си работа.

n
n
30.03.2011 15:48 15:48

Веднъж си купих спирала на Лореал от верига парфюмерии в Хасково с изтекъл срок на годност. На следващия ден направих рекламация,но ми беше отказана. Подадох жалба в Комисията за защита на потре*ители.От там ми казаха,че не съм първият потърпевш клиент,собствениците си плащали актовете и продължавали,което ме кара да си мисля,че те умишлено купуват маркови продукти с изтекъл срок може би на много ниска цена,а ги продават на действителната пазарна цена.

Back to top button