Спорт

Стягат игрището на Бербатов за футболен турнир

Отборът на ПГДС

Отборът на ПГДС

Отборът на Професионалната гимназия по дървообработване и строителство – Хасково стана първи на Областното първенство по футбол, съобщиха за Haskovo.info от ръководството на учебното заведение. На финала момчетата на Иван Колешев срещнаха тима на Професионалната гимназия по селско стопанство в Свиленград и след 2:2 в редовното време измъкнаха победата с дузпи и гол преднина. Мачът завърши с краен резултат 9:8 за хасковските футболисти.

Междувременно местното специализирано училище подготвя междуучилищен турнир по футбол през май. Той ще се проведе на  игрището в двора на гимназията. 

Haskovo.info припомня, че затревеният терен бе официално открит през ноември. Той е с размери 30 на 60 метра и е на стойност 50 000 хиляди лева, осигурени от фондация „Бербатов“.

Досега футболното игрище е косено три пъти и е валирано само веднъж. За да стане годно за игра през май, теренът ще бъде косен и валиран още два пъти, уточниха от ръководството на ПГДС.

Финалният мач от Областното първенство

Финалният мач от Областното първенство

Футболното игрище в ПГДС

Футболното игрище в ПГДС

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
31.03.2011 22:29 22:29

Браво на директора А. Батимов… много е печен:)

Анонимен
Анонимен
02.04.2011 11:16 11:16

normalno da sa parvi te sa sabrani celiq otbor na fc haskovo,Daniel , Melo,Adrian,Topito

Back to top button