Хасково

6- годишен фотограф с грамота от Екоинспекцията

Йоана ЗайчеваЙоана Зайчева от ОДЗ №17 „Иглика“ получи първа награда в раздела за детска рисунка в конкурса под надслов „Обичай гората“, организиран от Регионалната инспекция по околна среда и води.

Конкурсът е по повод Международната година на горите – 2011, както и Седмицата на гората, която се провежда от първи до седми април.

Първо място в раздела за фотокрафия зае Клуб по фотография към Общински детски комплекс- Кърджали. Ръководството на РИОСВ- Хасково награди отличените участници днес при откриването на изложба с творбите от конкурса във фоайето на Регионална библиотека „Христо Смирненски“.

Христо ХристовВторо място за детска рисунка зае Борислав Чоев от ОУ „Климент Охридски“-Хасково, а трето е за Антон Станчев от ОУ „Пенчо Славейков“– Димитровград. В раздел „Фоторграфия“ втори стана Божидар Стойков от Професионална гимназия по елоктротехника- Харманли.

Поощрителна награда за най-млад фотограф взе 6-годишният Христо Христов от ОДЗ № 15 в Хасково. Другите две поощрителни награди отидоха при Миглена Петрова от същата детска градина за нейната рисунка и при Живко Живков от компютърната школа при ОНЧ „Заря“.

Участниците в конкурса са 250. Целта е да се популяризира важната роля на горите, подчерта директорът на Екоинспекцията инж. Димитър Илиев.

Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Демирева
Демирева
01.04.2011 18:47 18:47

Честита награда на малкия 6 годишен фотограф Христо Христов!Всички деца и госпожите от ПГ-А на ОДЗ 15 се гордеят с наградата и му пожелаваме още много награди!

Back to top button