Хасково

Сигнал за бомба евакуира участници и публика на шампионата по MMA

Заради сигнала районът бе отцепенПолицаи евакуираха зала „Дружба“ в Хасково, където днес се провежда национален шампионат по MMA. Причината за това е получен сигнал за поставено взривно устройство.

Обаждането за бомба е получено на тел. 166 в 12:20 часа, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР. Анонимен мъжки глас е обявил, че в зала „Дружба“ има взривно устройство, което ще гръмне до 20 минути.

На мястото пристигнаха антимафиоти, които след евакуацията отцепиха района около сградата и започнаха претърсване. След това състезанията ще продължат. Участниците коментираха, че сигналът за бомба вероятно е опит за саботаж на шампионата.

Очаква се финалите да бъдат в късния следобед. Входът за състезанията, в които участват състезатели от цяла България, е свободен.

 Заради сигнала залата бе евакуирана  Заради сигнала районът бе отцепен
 MMA  MMA
 MMA  MMA

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button