Спорт

Бакърджиев втори след първия ден на Европейското по картинг

КартингХасковският пилот Мартин Бакърджиев се класира втори в клас Мини във възрастовата група 9-12 години след първия ден на I кръг на Югоизточен европейски шампионат по картинг. Състезанията се провеждат в Хасково. Първи в категорията е Еджид Тичин от Турция, а трети – сънародникът му Лукакан Ънсал.

При 12-14-годишните победителят е от Румъния, а втори и трети са българите Павел Левтеров и Лъчезар Иванов. При юношите до 17 години водачът отново е от северната ни съседка, а следващите двама са българи – Степан Ловченлиев и Васил Коларов.

КартингМишел Георгиев от София се класира първи при мъжете. Втори е Александър Стоев от столицата, а трети – Никифор Ваневски от Плевен.

Утре на картинг пистата край Хасково са третият и четвъртият манш от първия кръг на шампионата, в който участват около 50 състезатели от България, Румъния, Турция, Черна гора, Сърбия и Гърция.

Вторият кръг е след месец в Букурещ, съобщи за Haskovo.info собственикът на пистата Иван Бакърджиев.

 Картинг  Картинг

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button