Любопитно

Училище „Св. Климент Охридски“ показва иновации на празника си

Хасковското Основно училище „Св. Климент Охридски“ посрещна гости от три училища в дните, когато се отбелязват 85 години от неговото създаване.

ОУ „Св. Климент Охридски“ е иновативно училище от 2017 г. и е сред първите в страната. За трета поредна година учебното заведение участва в Национална програма „Иновации в действие“. Създадени са екипи от 4 училища – 2 иновативни и 2 неиновативни. Иновативните училища са ОУ „Св. Климент Охридски“ и Пето ОУ „Митьо Станев“ в Стара Загора, а неиновативните са ОУ „Христо Ботев“ от село Равно поле и СУ „Васил Левски“ в село Маноле. ОУ „Св. Климент Охридски“ и Пето ОУ „Митьо Станев“ показват своите иновации, като преди две седмици хасковското училище е гостувало в Стара Загора.

Днес директорът на ОУ „Св. Климент Охридски“ Гинка Райчева посрещна гостите на работна среща, след което те се запознаха с училището. Тази вечер от 18 часа в читалище „Заря“ гостите ще гледат празничния концерт за годишнината от създаването на хасковското училище. През следващите два дни те ще посещават иновативните уроци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button