Хасково

Задържаха група с 22 килограма хероин за вътрешния пазар

снимка: Георги Даскалов22 килограма хероин на стойност около 1,5 милиона лева задържаха служителите на областната дирекция на МВР Хасково и ГДБОП при акция под наблюдението на окръжна прокуратура Хасково. Задържана е група за разпространение на наркотици.

Преди месец в криминална полиция Хасково е получена информация за подготвяна сделка. Тя е станала в Първомай. Веднага след това е задържан 41-годишен софиянец, който купил 3,2 килограма хероин. След това се стигнало до задържането на цялата група. 

Останалата дрога е открита в селскостопанска постройка в кържалийското село Женда.

Възрастният собственик не е знаел, че в имота му е укрит хероин. Това е станало със съдействието на сина му, който бил близък до групата.

снимка: Георги ДаскаловЗадържаният наркотик е влязъл в България от Турция. Според разследващите той е бил предназначен изцяло за вътрешния пазар. Пакетите са опаковани в индиго, за да се избегне рентгенът на границата. Напръскани са със силиконов спрей.

В акцията са използвани общо 11 СРС-та. Първоначално са задържани 6 лица. Двама от тях са освободени. Останалите четирима са в ареста. Трима от тях са от Хасково и са криминално проявени. Двама вече са осъждани за разпространение на наркотици.

Вижте видео репортаж за полицейската акция

Хероинът Image
Image Image

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
снежка
снежка
04.04.2011 15:39 15:39

бихте ли писали кои са тези хубавци

zelen4uk4e
zelen4uk4e
04.04.2011 15:47 15:47

ne moje tova e sledstvena taina !! BAHAAHAHAAH O_O

Back to top button