Хасково

Кола с абитуриенти във верижна катастрофа в Хасково

Три леки автомобила от марката БМВ се удариха верижно на улица „Панорама“ в Хасково.

Произшествието стана по обяд при пресечката за стадион „Хасково“. В едната кола е имало абитуриенти. Причината за произшествието е неспазена дистанция. Движението в района е затруднено и се подпомага от пътни полицаи.

Катастрофа

Една от водачките е откарана в Спешно отделение на хасковската болница с нараняване на ръката. Шофьорите не са употребили алкохол.

Днес много училища в Хасково изпращат своите абитуриенти, които традиционно обикалят града с коли, надувайки клаксони. Някои дори „висят“ от прозорците на автомобилите.

15 коментара

  1. Крайно време е полицията да си свърши работата и спре тая простотия, с това висене от прозорците на колите и викане като откачени.

  2. На бас че с тази еденичка е момичето от катстрофата на светофара на раковска 🤣🤣🤣🤣

  3. Не се научиха да не висят в колите тези абитуриенти.Внимавайте много

  4. Крайно време е тази простащина да спре. Вият като ранени чакали и кво завършили училище голяма работа. След три месеца ще бъдат на бюрото по труда претендиращи за големи заплати.

    1. Може и да са в чужбина – учат или мият чинии, или и двете. Въпросът е, че завършването на средно образование си е нещо съвсем нормално и не бива да бъде приемано като нещо извънредно. Макар че като гледам родителите,които изглеждат като с основно, може би смятат, че отрочетата им са свръхчовеци с диплома да 12 клас.

  5. Може и да са в чужбина – учат или мият чинии, или и двете. Въпросът е, че завършването на средно образование си е нещо съвсем нормално и не бива да бъде приемано като нещо извънредно. Макар че като гледам родителите,които изглеждат като с основно, може би смятат, че отрочетата им са свръхчовеци с диплома да 12 клас.

  6. Естественият отбор мина неуспешно… Или е предупреждение от съдбата. 🤔

  7. Е тази първата правете и един тест за наркотици ще е положителен, защо само за алкохол, тая шмърка едни евтини мазилки

  8. Конфискуване на колите глоба по 5000лв и книжката за 5г.да се вземе и другият път пак да уят като разгонени чакали за уй

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button