Хасково

Кметът затвори общината, вика еврокомисар

ImageКметът на Хасково затвори днес официално сградата на общинската администрация. Причината – запорираните й сметки от Пловдивския апелативен съд.

От 49 дни съществуваме и работим с блокирани сметки, което е абсолютно незаконно“, каза градоначалникът в извънредно изявление пред общината тази сутрин. Той допълни, че в България никой не обръща внимание на общините и посочи като пример идването на двама министри в града, които дори не са направили опит за среща с общинското ръководство. „Силни общини означава силна държава“, отсече кметът и посъветва управляващите да се обърнат назад, за да видят, че тези, които са заставали срещу общините, вече не са на политическия небосклон. 

Image49 дни стигат, стига сме правили фокуси, за да съществуваме. Блокирането на сметките блокира чистотата, храната на децата в градините, блокира и големия проект за 10 милиона лева“, подчерта Георги Иванов. Според него тези действия целят да се обезкости общината и да се създаде анархия в управлението й. През последните 49 дни администрацията е направила опит да отблокира сметките. Първото положително решение в тази насока е дошло през март, когато Пловдивският апелативен съд е отменил частично запора.

В петък обаче друг състав на същия съд разгледал същия казус и решил, че сметките трябва да бъдат блокирани. „Това преля чашата, тъй като второто постановление е без никакви аргументи“, каза в емоционалното си слово градоначалникът и допълни, че „съдебната система разкатава майката на общинската власт“. Иванов цитира чл. 393 от ГПК според който не се допуска блокирането на сметки на общини, здравни заведения и държавни институции преди да има съдебно решение и изпълнителен лист

Image„Мила държаво, мило правосъдие, коя е истината? На кой бог да се кланяме?“, попита риторично градоначалникът, който поиска среща с министъра на правосъдието Маргарита Попова, за да й каже „кой е по-важен – закона или субекта, който си играе със закона и го прилага вероятно по приятелска линия“.

В тази връзка община Хасково ще изпрати и декларация до Европейската комисия с молба да бъде изпратен комисар по правните въпроси, който да каже „кой е прав в битката за оцеляване“. Кметът се закани, че общината няма да работи до онзи момент, в който правосъдието не възтържествува. 

От администрацията обявиха, че дирекциите „ГРАО“ и „Общински приходи“, както и всички общински предприятия ще продължат да работят. Заключена остава само централната сграда на общинска администрация. Служителите са пуснати в платен отпуск.

Вижте видео репортаж от затварянето на общината

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

39 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.04.2011 10:42 10:42

„Pacta sunt servanda“ (договорите трябва да се изпълняват).

Казали са го римляните преди 20 и няколко века. Няма как да се нарушава този принцип и да се очаква, че може да има нормална икономика, където и да е по света.

Нека частно лице спре да си плаща кредита на банката и след това да й плаче, че оставало без жилище, че отивало на улицата. В този случай никой не може „копче“ да каже на банката. Каква е разликата, ако една община не си плаща за строителството?

Niki
Niki
05.04.2011 20:56 20:56

Защо не пуснеш всички инкасатори от синята зона в платен годишен отпуск???

Анонимен
Анонимен
05.04.2011 20:59 20:59

КОЙТО ИСКА ДА ОТИДЕ НА СРЕЩА С АЛКОХОЛИШКАТА ШАЙКА НА ЗЛАТЮ И ИВАН ПЕТРОВ,МОЖЕ ДА ГИ НАМЕРИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ В ХОРЕМАКА НА ДПС-ГРОША,КОЙТО СЕ НАМИРА ЗАД БИЗНЕСЦЕНТЪРА.ТАМ ПОД ЗВУЦИТЕ НА ЧАЛГАТА ЩЕ ПРЕОТКРИЕТЕ ЕДНО НЕРОЗЕВО БЪДЕЩЕ ЗА КАУНИТЕ,КОИТО ИМ ГОТВИ КУКЕРА ОТ СЕЛО БОЯДЖИК-ЯМБОЛСКО.
СХЕМАТА Е ВСЯ ВЛАСТ СОВЕТОМ,КОЕТО ЩЕ КАЖЕ ЗА ОНЕЗИ КОИТО НЕ СА УЧИЛИ ИСТОРИЯ,ЧЕ ЩЕ Я ИЗПИТАТ НА ГЪРБЪ И ЗАДНИКА СИ,ЗАРАДИ ТОВА,ЧЕ СА БЛЕЯЛИ ПО ВРЕМЕ НА ЧАСЪ.
ЗА ОЩЕ ПО ГОЛЕМИТЕ ОВЦЕ ЩЕ КАЖА ДИРЕКТНО,КОЙ КОГО ПРЕДСТАВЛЯВА:
ГЕРБ-ГОЛЯМА ЕВРЕЙСКА РАЗБОЙНИЧЕСКА БАНДА-ВНУЦИ НА УБИЙЦИ СЛЕД ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ
БСП-ДЕЦА НА УБИЙЦИ И УНИЩОЖИТЕЛИ НА ВСИЧКО КАДЪРНО В БЪЛГАРИЯ
ДПС-СЛУЖИТЕЛИ НА ДС ПО ТУРСКОТО НАПРАВЛЕНИЕ

В ЗАКЛЮЧЕНИЕ С ЕДНА ФРАЗА-МРЪСНИ ФАНАТИЗИРАНИ КОМУНИСТИ.
НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИМИРЯТ,ЧЕ ХАСКОВО ОСТАНА ОСТРОВ БЕЗ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОТУШ.НЕЩАТА ОТНОВО ОТИВАТ В ТЯХЪН УЩЪРБ И ОСВЕН АЛКОХОЛИШКИТЕ СБИРЩИНИ И МРЪСНИШКИТЕ ХОДОВЕ СРЕЩУ ОБЩИНАТА НЕ ИМ ОСТАВА ДРУГО.В ЗАКЛЮЧЕНИЕ НИЕ НАЦИОНАЛНИТЕ ЛЕГИОНИ КАЗВАМЕ:
ОТ КОМУНИСТИ ВЛАСТ И ОТ СВИНЯ МАС СЕ ВЗЕМАТ,КАТО ИМ ОТРЕЖЕШ ГЛАВАТА…………………..

:)))
:)))
05.04.2011 21:16 21:16

Много ми хареса това: „КУКЕРА ОТ СЕЛО
БОЯДЖИК-ЯМБОЛСКО“ :)))
Ама и Локум Сербез не е лошо :)))

АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
05.04.2011 21:22 21:22

ХАСКОВЛИИ,
НА ЕСЕН С БОДРА ПЕСЕН, С ПОБЕДНА МАРШОВА КРАЧКА, ДА ВЗЕМЕМ ОТ КОМУНИСТИТЕ ВЛАСТТА И ОТ СВИНЕТЕ МАСТТА, ВЕДНЪЖ ЗАВИНАГИ ДА ЛИКВИДИРАМЕ КОМУНИСТИЧЕСКО-МИЛИЦИОНЕРСКИТЕ БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!!

zlo.ku4e
zlo.ku4e
05.04.2011 21:27 21:27

Уникалната простотия на небезизвестния хасковски кмет Георги Иванов надмина всякакви граници!
Като управител на бакалия той рече и отсече : „Затварям дюкяна!!!”
Лошото е ,че „дюкяна” е Община Хасково – град и регион достатъчно голям за полета на глупостта – на „космонавта” решил да излита за пореден кметски мандат!
Срамът която лепна пишман-кмета на Хасково е с номинация за „Гинес”- първия Български град, който затваря общината, защото са я осъдили за неплатени сметки.
Истината за управлението на кмета лъсна с пълна сила. Ако някой има договор с общината-логично е да си търси парите. А ако парите липсват…
Проблем!!!
И сега ако феновете на кмета не усетят за какви диви кражби е ставало въпрос!
Сега е моментът да разкарате крадливия и нагъл кмет, иначе другия вариант е …
Следващите 4 години да затворим общината завинаги.
И тогава „Гинес” ще ни признае за първия град върнат от един човек в родовообщинния строй !

Анонимен
Анонимен
05.04.2011 21:27 21:27

Нямам нищо против никого от коментиращите, ама моля ви се не пишете с ГЛАВНИ букви, че много трудно се чете!

Анонимен
Анонимен
05.04.2011 21:35 21:35

ЗА КОРУПЦИИ И ДАЛАВЕРИ ПИТАЙ ЗЛАТКО И ВАНЧО ОТ ГЕРБ,НЕ СЕ ПРАВИ НА МАЛОУМЕН.КМЕТА ИВАНОВ Е ОТ ГОДИНИ ПОД ЛУПА НАБЛЮДАВАН И АКО БЕШЕ СГАФИЛ МИДОВ И СИЕ САМО ТОВА ЧАКАТ.ЯСНО ЛИ ТИ Е ИЛИ СЕ ПРАВИШ НА СЕЛСКИ ТАРИКАТ???

ГЕЙЧЕТО ГЕОРГИ ИВАНОВ
ГЕЙЧЕТО ГЕОРГИ ИВАНОВ
05.04.2011 21:45 21:45

ЗА ВСИЧКИ МОЙ ПЕДАЛЧЕТА КОЙТО МИ ПРАВЯТ СВИРКИ ПОСТОЯННО СЪС СВОЙТЕ КОМЕНТАРЧЕТА: НЯМА НУЖДА СПРЕТЕ, АЗ ОТИВАМ ДА ВРЪТНА ЕДНА СВИРКА НА ЗЛАТКО МАРЧЕВ ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ МИ ВЗЕМЕ 3 ТЕ МИЛИОНА КОЙТО МУ ОТКРАДНАХ

АЗ, ГРАЖДАНИНА ТИ СИ НАЙ-МАЛОУМНОТО ПЛИТКОУМНО СЪЩЕСТВО КОЕТО СЪМ ВИЖДАЛ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ, НО ТИ НЕ СИ ВИНОВЕН, ВИНОВНА Е МАЙКА ТИ КОЯТО ТИ Е РОДИЛА, АМА РЯ ЖЕНАТА НЕ Е ЗНАЕЛА ЧЕ ЩЕ СИ ТОЛКОВА ТЪПО ПАРЧЕ

Мона
Мона
05.04.2011 21:56 21:56

Тоя Данев е голям мунчо. Къде е тръгнеал и той барабар петко с мъжете. инспекцията по труда нищо незаконно няма да установи, защото си е в реда на нещата общинските служители да си вземат отпуск. отпуската се взема когато се съгласува с работодателя. много добре си ги е преценил нещата кмета. незаконно е да се блокират сметките на общината !

55555
55555
05.04.2011 22:08 22:08

stiga ste pljili po kmeta be. idvat izbori i daite da omaskarim vsi4ko deto e napraveno i kakvo, da ne bi darjavata da cafti i vrazva ot sega6nite upravnici.ta hubavo si pomislete kakvo go 4aka i haskovo ako ne e georgi ivanov…………

zai4e
zai4e
05.04.2011 22:12 22:12

DAVAI KMETE SAMO TAKA. S TEB SME. RZKAJI IM IGRATA NA DU6MANITE………..

ДО "ДА ТИ ГО БУТНЕМ"/ОТЗАД/
ДО "ДА ТИ ГО БУТНЕМ"/ОТЗАД/
05.04.2011 22:16 22:16

ЕЙ, ПЕДАЛЧЕ, НИЕ ПЛИТКОУМНИТЕ, СЕ СЛАВИМ С ДРУГИ ГОЛЕМИ ОРГАНИ, И СЛЕД КАТО ТИ ГИ ЗАВРЕМ ОТЗАД ЩЕ ТИ Е НЕОБХОДИМ ЦЯЛ КАМИОН КОНЦИ ДА ТИ ЗАШИЯТ ЗАДНИКА.
И, ЗА РАЗЛИКА ОТ ПЕДАЛЧЕТАТА КАТО ТЕБ, НИЕ МАЛОУМНИТЕ, ЧЕТЕМ И ПИШЕМ ГРАМОТНО. ЯВНО ПРИ ТЕБ ПЕДАЛСКИТЕ МЕРАЦИ СА БИЛИ ДОМИНИРАЩИ ОЩЕ В НАЧАЛНОТО УЧИЛИЩЕ, ЩОМ НЕ СИ СЕ НАУЧИЛ ЩО-ГОДЕ ГРАМОТНО ДА ПИШЕШ.

Haskovliyka
Haskovliyka
06.04.2011 0:19 0:19

Браво на Георги Иванов!

„НЕ МОГАТ ДА СЕ ПРИМИРЯТ,ЧЕ ХАСКОВО ОСТАНА
ОСТРОВ БЕЗ КОМУНИСТИЧЕСКИ БОТУШ.НЕЩАТА
ОТНОВО ОТИВАТ В ТеХеН УЩЪРБ И ОСВЕН
АЛКОХОЛИШКИТЕ СБИРЩИНИ И МРЪСНИШКИТЕ
ХОДОВЕ СРЕЩУ ОБЩИНАТА, НЕ ИМ ОСТАВА ДРУГО“ – ето в този коментар е истината – СЪВЗЕМЕТЕ СЕ ВСИЧКИ!

kmeta- na Selo haskvo
kmeta- na Selo haskvo
06.04.2011 8:03 8:03

Tozi mrasen moshenik i izmanik bradat , nikoi ne go iska ve4e v grada!! Da se maha 4as po skoro, ama toi mrasen nahalnik razbira6 li, navira se kato gladno ku4e i ne iska da se maha! Kmete ti si sram i pozor za grad Haskovo! Nai-obi4a6 s 4ujda pita pomen da pravi6 cirkadjia takav!

ФФФ
ФФФ
06.04.2011 11:30 11:30

АЗ , ГРАЖДАНИНА Е НАЙ-ТЪПОТО КОПЕЛЕ БЕЗ ТАТУИРОВКИ ВЪВ ВСИЧКИ ФОРУМИ

С КОЛКОТО И РАЗЛИЧНИ ИМЕНА ДА ПИШЕШ ТО IP-ТО ТИ ИЗЛИЗА ОТСТРАНИ БЕ НЕЩАСТНИКИ ХАХАХАХАХ

А КОЛКОТО ПО ТЕМАТА: КАДАФИ ДА СИ ХОДИ В УЗУНДЖОВО

Анонимен
Анонимен
06.04.2011 11:39 11:39

ЕЙ ОБРАТНО КОМУНИСТИЧЕСКО КОПЕЛЕНЦЕ,ЗНАЕШ ЛИ КАК ЩЕ ТЕ ПРЕ*АРАМ ПО ТВОЙТО ИПИ И ЩЕ ТЕ ФИЛМИРАМ,КАК ТИ ЗАВИРАМ НА ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ ДРЪЖКАТА

Анонимен
Анонимен
06.04.2011 12:48 12:48

АБЕ КМЕТЕ
ИСКАМ ДА СИ КУПЯ МЯСТО, ДА СИ ПОСТРОЯ КЪЩА И ДА МИ АСФАЛТИРАТ АЛЕИТЕ В ДВРОА.
КЪДЕ ПАЗАРУВАШ И НЕ ПЛАЩАШ И АЗ ДА ОТИДА ТАМ ЗА ДА НЕ ПЛАТЯ И АЗ?
НАЛИ КАЗВАШ ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ЗАКЪСНЯВАЛИ И НЕ ПЛАЩАЛИ.

АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ, ГРАЖДАНИНЪТ
05.04.2011 20:52 20:52

ЕЙ, ПЕДАЛЧЕ, ТИ ДЕТО ПИШЕШ ОТ МОЕ ИМЕ, НЕ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН, КАТО МИ КРАДЕШ НИК-НЕЙМА ЩОТО ЕСЕНТА ИДЕ И ТАКИВА МЕКЕРЕТА КАТО ТЕБ И ГЕРБО-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПОДЛОГИ ЩЕ ГО ДУХАТЕ, ЗАЩОТО ИДЕ КРАЯ НА ГЕРБО-КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БЕЗЗАКОНИЯ. ВСИЧКИ ВИЕ МЕКЕРЕТА ОТ НОВОТО МНОЗИНСТВО В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ, КОГАТО КМЕТА ВИ ДАВАШЕ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ, ВСИЧКИ ВИЕ ТОГАВА МУ ЦЕЛУВАХТЕ ЗАДНИТЕ ЧАСТИ, НАЛИ???? А СЕГА КОГАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ВОДЯТ ИНВЕСТИТОРИ В ГРАДА, ДА СЕ СЪЗДАВАТ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА, ДА СЕ ДАВАТ ПО-ВИСОКИ ЗАПЛАТИ, КМЕТА ВИ ДОПРЕЧИ НАЛИ??????
ГОСПОДИН КМЕТЕ,
ВСИЧКИ ЧИТАВИ ХАСКОВЛИИ ЗАСТАВАМЕ ЗАД ТЕБ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ, НО ИМАМЕ ЕДНО ИСКАНЕ КЪМ ТЕБ: ПРЕЗ ЧЕТВЪРТИЯ ТИ МАНДАТ ДА ИЗЧИСТИШ ГРАДА ОТ ВСИЧКИ ГЕРБО-КОМУНИСТИЧЕСКО-МИЛИЦИОНЕРСКИ ПСЕВДО-БИЗНЕСМЕНЧЕТА, С ВСИЧКИ СРЕДСТВА ПОМИЯРИТЕ ДА БЪДАТ ЗАНУЛЕНИ!!!!!!!!!!!!!

Алтернативен
Алтернативен
05.04.2011 20:26 20:26

За всички неволи на общината стои Златко Марчев и депутата Петров нали си пият ракията заедно и сега Марчев се обърна срещу кмета/сега ГЕРБ е на власт/ за да му подлеят вода и после Златко да вземе общината в свои ръце на наближаващите избори. Недоказуемо е но ,това е моят коментар! Нали си спомняте на миналите избори Златко колко беше загрижен за кмета тогава.Слънчоглед голям е златко все е с властимащите:)))

АЗ ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ ГРАЖДАНИНЪТ
05.04.2011 19:28 19:28

Добре, че не си министър председател, иначе щеше да затвориш страната! Време ти е да се отдадеш на хотелиерството!!!

kasabalija
kasabalija
05.04.2011 10:52 10:52

Георги, георги, който пие плаща.Не си играй на разплакана госпожица, когато ти разплакваш хасковлии е хубаво, а когото дойде твоя ред – ревеш.
Идва есен – не забравяй………

Жоро Бекъма
Жоро Бекъма
05.04.2011 11:20 11:20

Продай си хотелчето и ще си разплатиш борчовете.
И да не си вкараш автогол с викането на тия еврокомисари че да не дойдат и европроверяващи-хахах

ТИТА
ТИТА
05.04.2011 11:22 11:22

Многоооооо искам тук да видя нещо написано в подкрепа на кмета,наистина,има ли хасковлия които да го подкрепи? Които да му бърше сълзите? Нооооо защо пак ние ще бъдем потърпевши, защо нашите деца без храна? Какво още ни чака? Дано идва бързо есента, дано нещо хубаво ни се случи, хасковлии заслужават това

An-NONIMOVA
An-NONIMOVA
05.04.2011 12:10 12:10

BRAVO NA KMETA . TOCHNO TAK SE PRAVI SAS ,,ZLATKOVISTITE,, SAS ,,MARCHELISTITE,, TE SAMO ZNAYAT DA KRADAT TEZI OT ,,MAR4ELA,, DEISTVAI KMETE NE SE PLA6I- TE TE PREDADOHA.

Анонимен
Анонимен
05.04.2011 12:11 12:11

Задайте си следния въпрос: Защо САМО на община Хасково са блокирани сметките, при положение, че НЯМА община в България без дългове?

Вестник „Дневник“: „Всички 264 общини в България влизат във финансовата 2011 г. с неразплатени дългове от общо 193 млн. лв. – опасно близо до смятания за критичен праг от 200 млн. лв.“

Константин Иречек (13.12.1881): „За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което имат тук хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.“

Анонимен
Анонимен
05.04.2011 13:14 13:14

А някой може ли да ми отговори ей така между другото защото кмета реши да се кандидатира за четвърти мандат? Май отговора се крие някъде в един малък проект от 10 милиона…

мими
мими
05.04.2011 13:24 13:24

сега да дойдат и да му направят една хубава ревизийка че то много стана ама лошото е че ние ще плащаме лихвите и разходите по съдилища дано го отстранят този разбойник то няма отърване и вече затворил общината какво са ти виновни хората че ти си малоумен то господ всичко вижда забавя ама не забравя

Анонимен
Анонимен
05.04.2011 13:27 13:27

Проектът за 10 милиона приключва преди следващите избори.

Анонимен
Анонимен
05.04.2011 14:16 14:16

Проектът приключва, обаче идват военните имоти.

Анонимен
Анонимен
05.04.2011 14:16 14:16

А кой нещастници такива спечели проекта за 10 милиона Златко идиота ли?!!?Мрънкачи сте всичките и глупаци мързеливи

Р-н
Р-н
05.04.2011 15:10 15:10

Тоз пропаднал,крадлив кмет изведнъж стана голяма трибуна .Само по медии излиза и хленчи,като ощипана госпожица.Ми заради кого се стигна до това бе кмете?Заради твоята алчност и далавери и облаги се стигна до тук!Махай се от Хасково,защото и до оставащите ти месеци си вреден за обществото и града,съсипа ни.Децата ни ще плащат дълговете в които забута общината.

bhxchnbcvn
bhxchnbcvn
05.04.2011 16:01 16:01

Много реве крадливия Кмет няма ли да се махне самичък още един мандат чака да го изберат незнам кой ще го избере . Плащай си задълженията че учиш и синът ти да не си плаща заплатите на работниците си ще ядете чокъра.

fhkjvjmc
fhkjvjmc
05.04.2011 16:09 16:09

Причината – запорираните й сметки , а вие плащате ли си дълговите към фирмите а на хората не издавате документи като имат задължения май неможе да се видите от страни колко сте глупав узунджовски мангал.

веска донева
веска донева
05.04.2011 16:18 16:18

Този кмет е може би най-корумпирания в цяла България.Навремето продаде общинския детски лагер в Равда на Митю Очите!Три мандата вече смучи като кърлеж общинския бюджет и строи хотели и замъци за себе си и семейството си!Даже на гробищата въведе такса за преминаване!Уникален гьонсурат!!!

Наблюдателен
Наблюдателен
05.04.2011 16:39 16:39

Надписа на Общината е сгрешен !Трябва да пише ФАЛИТ !

da wi go.....
da wi go.....
05.04.2011 17:14 17:14

Няма община в България която да няма задължения към частни фирми.Ако всички общини постъпят като Хасково то със сигурност скапаното правителство ще се осъзнае че трябва да мисли за по-високи бюджети и за по-малките общини за да няма такива задължения към фирми.Златко Марчев да се радва че изобщо има да получава пари защото докато лижеше задника на кмета той спечели да асфалтира града.Сега реши да става кмет и започна да плюе да върши глупости.10-те милион бяха спечелени от Георги Иванов и оспорвани от ГЕРБ.По съм склонен да мисля че ГЕРБ искат да боравят с тези пари и се чудят как да спрат тяхното оползотворяване

nora kostova
nora kostova
05.04.2011 17:40 17:40

Където и да се оплачеш няма да ти помогнат ,много си я закъсал но нека като не се наядахте.Виждаш лихората плачат но се връща но на кмета пак не му пука той си е оплел кошницата.Дано махнат цялата тая корупция от тази община.ВСИЧКИ ТАМ СА КОРОМПИРАНИ И ТО С МНОГО.но на кмета не му пука той е добре не мисли за хората в хасково мисли само за него си затова много деца избягаха от тук господ да ви съди.

Анонимен
Анонимен
06.04.2011 19:03 19:03

ТИ МАЙ НЕ ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКО ТИ Е ШИРОКО,ДА НЕ БИ И ХАЛКАТА ТИ ДА Е ШИРОКА И ВРЕЩИШ КАТО ДЪРТА ВДОВИЦА.

Back to top button