Спорт

Хасковски клубове с открити тренировки за деня на спорта

Хасковски клубове организират открити тренировки за Деня на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта – 17 май, съобщават от общината.

Клубът по спортно ориентиране „Компас 1994“ ще проведе открито занимание за всички желаещи деца на 14 май от 11 часа в парк „Ямача“ – западно от футболните игрища с изкуствена настилка.

Спортен клуб „Атлетик“ организира състезание по лека атлетика за деца в три дисциплини – 60 м. гладко бягане, 200 м. и скок от място, за деца от 5 до 16 г. от 17 ч. на 17 май. Турнирът ще се проведе на стадион „Хасково“, като всяко дете в съответната възраст може да се включи в състезанието.

Отново на 17 май от 16:30 часа спортен клуб по борба „Ангел Войвода“ ще има открита тренировка в залата на стадион „Младост“.

Клуб по аеробика „Виолена“ организира открити врати по повод 17 май в зала „Дружба“, етаж 3: от 17 ч. – спортна аеробика за малки и големи, от 18 ч. – BUNGEE FITNES, от 19 ч. – ZUMBA & DANCE FITNES.

Клуб по гимнастически спортове „Юнак“ на 17 май ще проведе открити тренировки за всички възрасти от 14:30 ч. до 18 ч. и спортна зала „Юнак“.

Тенис клуб „Хасково“ ще проведе открит урок по тенис за деца и възрастни на 17 май от 10 ч. на тенис кортовете в парк „Кенана“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button