Хасково

Меглена Плугчиева: Изоставаме с усвояване на еврофондовете

Меглена Плугчиева

Меглена Плугчиева

Бяхме на 14-то място по усвояване на европейските фондове сред 27-те страни- членки на ЕС, а сега сме на 25-то. Това каза в Хасково Меглена Плугчиева, депутат от Коалиция за България и екс вицепремиер.

В момента в Брюксел текат дебати по основните политики в ЕС в сферата на селското стопанство, транспорта и околната среда за 2014-2020 г, а български представител там няма, допълни тя. Общините са с незадоволителен капацитет и не могат да готвят качествени проекти, смята Плугчиева. По-голяма активност според нея трябва да покаже и Хасково, чиито 3 проекта досега са недостатъчни за мащабите на общината.

Плугчиева сподели тревогата си от обезлюдяването на крайграничните райони. Населението там е дискриминирано, държавата трябва да има механизъм да даде привилегии на тези хора, посочи тя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.04.2011 19:36 19:36

абе що не се скриете? Знаете ли колко проекта има от хасковска област подадени, но заради вашите кармъза печлемета в предишната тройна педерастия наречена правителство са стопирани. Нека първо си направи справката и после да обяснява врели не кипели.

Анонимен
Анонимен
05.04.2011 21:25 21:25

ЗАЩО БЕ ДРУГАРКО НЕ СЕ НАВРЕШ В МИША ДУПКА ИЛИ АКО ОЩЕ ПЛАГИЯТСТВАТЕ,ЧЕ СТЕ ЧЕСТНИ КОМУНИСТИ НЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ КОРУПЦИОННИТЕ СХЕМИ…ПРЕДИ МЕСЕЦ СИНЪТ МИ КАНДИДАТСТВА ПО ПРОГРАМА МЛАД ФЕРМЕР И МУ ПОКАЗАХА СРЕДЕН ПРЪСТ ВАШИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЯРКИ И ГЛУПОСТИ.ОТ ТАМ МУ ОБЯСНИЛИ,ЧЕ ЗА ПЕДЕСЕТ ХИЛЯДНИЯ ПРОЕКТ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПЛАТИ НА ВАШИТЕ ДРУГАРИ ШЕСТ БОНА ЗА ПРОЕКТ,КОЙТО УЖ Е БЕЗПЛАТЕН.КАТО ГИ ПОПИТАЛ НАЛИ Е БЕЗПЛАТЕН ПРОЕКТА,ТЕ МУ ОТГОВОРИЛИ,ЧЕ ПО-СИГУРНО Е АКО СИ ПЛАТИ.НА ТОВА ВИЕ КОМУНИСТИТЕ НЕ МУ КАЗВАТЕ КОРУПЦИЯ,ЗАЩОТО ТИЯ ПАРИ ЗА ВАС СА ВЕЧЕ ДНЕВНА СУМА,НО ЗА 24 ГОДИШЕН МЛАДЕЖ СИ Е ЧИСТ ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ.
ДРУГАРИ,НЕ ЧУВСТВАТЕ ЛИ,ЧЕ СТАВАТЕ НЕУДОБНИ ЗА ЕВРО ПАРТНЬОРИТЕ СИ С НАГЛИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ??
ПО ТОЯ ПОВОД РАЗБРАХМЕ,ЧЕ ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА КАНДИДАТСТВАТ ПО ЕВРО ПРОЕКТИ МОГАТ ДИРЕКТНО ДА КОНТАКТУВАТ С ЕВРОПЕЙСКИТЕ СЛУЖБИ И ДА ПРЕСКОЧАТ НАШИТЕ КОРУМПИРАНИ ИНСТИТУЦИИ.ТОВА МАЛКО ХОРА ГО ЗНАЯТ.

що
що
06.04.2011 13:13 13:13

интересно защо са тези упреци към другарите администрацията в момента е пълна с ГЕРБЕРИ

Анонимен
Анонимен
06.04.2011 14:45 14:45

АМИ ГЕРБЕРИТЕ ДА НЕ ТИ СЕ ВИЖДАТ ИЗВЪНЗЕМНИ,ПООГЛЕДАЙ СЕ,АКО НЕ ПОРАЗПИТАЙ БАБИ И ДЯДОВЦИ,ЧИИ ВНУЦИ СА ГЕРБЕРИТЕ.ТОВА СА ПОТОМСТВЕНИ ЧЕДА НА НАЙ ПРОКЛЕТИТЕ КОМУНИСТИ,НА ОНЕЗИ СЛУГИ КОИТО СА ИЗТРЕБВАЛИ ВСИЧКО УМНО И ЧИТАВО В ДЪРЖАВАТА НИ.
ВЗЕМЕТЕ СЕ СЪБУДЕТЕ И НЕ СЕ ВПРЯГАЙТЕ ,ИНАЧЕ СМЕ ОБРЕЧЕНИ НА ОЩЕ ПО ГОЛЯМ ГЛАД И МИЗЕРИЯ.ТОЯ СЛУГИНАЖ ДА ХОДИШ ПРЕДИ ИЗБОРИ В ИЗРАЕЛ И САЩ ЗА ДА ТЕ ИНСТРУКТИРАТ,КАК ДА МАЛТРЕТИРАШ НАРОДА СИ,НИКОЙ ДРУГ ПО СВЕТЪ НЕ ГО ПРАВИ,ОСВЕН НАШИТЕ ВЛЕЧУГИ И ЧЕРВЕНОПЕРКИ.

Back to top button