Любопитно

Димитровградските ловци разселиха близо 2 000 пернати

За последната година димитровградското ловно-рибарско сдружение е вложило 18 832 лв. за разселване на дивеч.

Ловните полета са обогатени със 750 колхидски фазана, 800 диви патици, 300 яребици. Надяваме се пролетното разселване да даде най-добър ефект, се казва в доклада на председателя на управителния съвет Даниел Тошков, изнесен на състоялото се отчетно събрание.

Ловци

При глиганите не бяха открити заразени с африканска чума по свинете и имаше много добър отстрел. Най-много диви свине са повалени от дружините в Горски извор, Върбица и Добрич, се казва още в доклада.

Ловци

Председателят на сдружението Даниел Тошков заедно с кмета на Димитровград Иво Димов, също ловец, връчи грамоти и плакети на заслужили деятели на ловното движение: Георги Георгиев – Горски извор, Митко Русев – Радиево, Димо Колев и Желязко Чакъров -Черногорово, Кънчо Стоянов – Здравец, Ванчо Иванов – Ябълково, дългогодишната служителка Станка Димитрова.

Събранието избра трима делегати за предстоящото общо събрание на НСЛРБ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button