Регион

Инцидент с хасковски автобус, пътуващ с фенове за Вечното дерби

За инцидент с хасковски автобус с футболни фенове сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Днес в София се проведе финалът за Купата на България между ЦСКА и „Левски“, спечелен с 1:0 от „сините“, водени от треньора Станимир Стоилов. От Хасково отпътуваха привърженици и на двата отбора.

Автобусът е превозвал привърженици на единия отбор, като по предварителна информация е нападнат от фенове на другия отбор, които са му счупили няколко стъкла. При инцидента няма пострадали.

От МВР съобщават за два инцидента на автомагистрала „Тракия“ преди мача. При първия случай, по първоначални данни, в района на бензиностанция, фенове са хвърляли предмети по стъклата на три автобуса, в които са се придвижвали техни опоненти. Няма пострадали, а автобусите са установени в района на Ихтиман.

При втория случай трима привърженици на един от отборите, пътуващи в автомобил, спрели на пътна отбивка. От три други коли изскочили техни противници, отмъкнали им мобилен телефон и ключовете от автомобила и потеглили. Установяват се извършителите на двете престъпления.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Камен
Камен
16.05.2022 6:09 6:09

За какви глупости се карат, бият, трошат! За бизнес футбол, от който нищо не печелят. Идете така в сряда в София!!

запознат
запознат
16.05.2022 10:34 10:34

точно обратното автобуса е бил с фенове на Левски, а фенове на ЦСКА са му счупили стъклата

Back to top button