Хасково

Един загинал и 8 ранени при катастрофи в Хасковска област, издирват шофьор

Един е загинал, а 8 души са ранени при катастрофи през последните дни в Хасковска област, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, на 14 май в 7:40 часа на пътя между Тополовград и село Княжево стана катастрофа, при която загина шофьор. От полицията уточняват, че 58-годишният мъж от Елхово е шофирал Ситроен и при излизане от десен завой на прав участък е загуби контрол, завъртял се е и се е ударил в дърво. Той е загинал на място. Пострадали са возещите се в колата две жени на 57 и 67 г., също от Елхово, които са без опасност за живота.

Без опасност за живота е и водачка на 19 г. от Симеоновград. На 13 май в 14:40 часа тя е шофирала в родния си град Пежо, загубила е контрол и се е ударила в бетонен стълб. Прегледана е и е освободена за домашно лечение.

Същият ден е станал още един инцидент на пътя между селата Долно Ботево и Лясковец. 44-годишен се е движил със Ситроен и на ляв завой е навлязъл в насрещната лента, където се е ударил челно в Опел с 27-годишен водач, който е с опасност за живота. Пострадали са и пътуващите с него 16-годишен от село Лясковец с опасност за живота и момче на 18 г. от село Конево , без опасност за живота. Водачът на Ситроена се издирва и към момента се укрива.

Пешеходка е пострадала на 14 май в Хасково. В 16:15 часа на кръстовището между улица „Дунав“ и булевард „Раковски“ 66-годишен с Мазда е ударил на пешеходна пътека жена на 71 г. от село Криво поле. Тя е прегледана и е освободена за домашно лечение.

Още една жена е пострадала на 14 май при произшествие в Любимец. В 21:10 часа на улица „Ивайловградска“ 29-годишен водач на БМВ е ударил внезапно изскочилата на платното 20-годишна с тротинетка. Тя е настанена в болницата, без опасност за живота.

В региона са заловени двама пияни и двама дрогирани шофьори.

Мъж загина, а две жени са ранени при удар на кола в дърво

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button