Регион

Задържаха 33-годишна с фалшиви 20 лв. и дрога

За намерена фалшива банкнота в Харманли съобщават от областната дирекция на МВР – Хасково.

Сигналът е подаден на 13 май около 17:30 часа от 73-годишна продавачка в магазин. Тя е заявила, че жена е заплатила стока с фалшива банкнота.

Изпратените на място полицаи са установили 33-годишната жена от сливенското село Градец, която предала банкнотата от 20 лева. При обиск в нея е открито пликче с 2 грама амфетамин. Задържана е до 24 часа.

В региона са арестувани още четирима с дрога. Двама от тях са в Хасково – в 17-годишен са намерени 2 грама пико, а в 47-годишен – 10 грама марихуана. 31 грама канабис са открити в колата на 24-годишен от Меричлери. В дома на 43-годишен в Свиленград са намерени 11.2 грама амфетамин и 0.6 грама кокаин. Собственикът на жилището се издирва.

На 13 май вечерта на ГКПП „Капитан Андреево“ в два автомобила, влизащи в страната са открити 1 200 цигари, 124 кг. кашкавал и 190 кг. млечни продукти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button