Хасково

Ръководителката на „Акцент“ с приз от международен фестивал

ТС АкцентМеждународната фестивална програма на детското творчество „Приятели на България“ присъди втора награда в категория „Извънкласни дейности“ на ръководителката на хасковския танцов състав „Акцент“ Даниела Делчева.

Поводът е участието на преподавателката от ОУ „Любен Каравелов“ в четвъртия конкурс за работещи в сферата на извънкласната и извънучилищна дейност с доклада „Танцът – споделена емоция“ и великолепното представяне на нейните танцьори в Деня на таланта, който се проведе в края на март в Националния дворец на децата в София.

Даниела Делчева е премерила творчески сили със 166 ръководители на формации от училища, детски градини, читалища, общински детски комплекси, а танцьорите й са били част от 860-те деца и младежи, включили се в проявата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
rgm
rgm
07.04.2011 16:44 16:44

Bravo!!! 🙂

Back to top button