Хасково

Хасковски нотариуси консултират безплатно бъдещи младоженци

НотариусиКак да бъде оформен брачен договор, споразумение за партньорство, имуществени отношения и делби – това са само част от въпросите, на които утре ще отговарят безплатно хасковските нотариуси Кичка Господинова и Ваня Марчева.

Проявата е част от организираните от Нотариалната камара „Открити нотариални дни“. Тя се провежда за четвърта поредна година под надслов „Моят нотариус – моят доверен съветник“.

Всеки, който има нужда да получи консултация, може да го направи между 10 и 14 часа, съобщиха за Haskovo.info от Нотариалната камара. От там допълниха, че часовете са само ориентировъчни и никой няма да бъде върнат

Консултациите ще бъдат и анонимни, въпреки това е добре гражданите да носят документи, за да може да получат точен и конкретен отговор.

Освен в Хасково безплатни консултации ще има във всички по-големи градове на страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button