Хасково

Общински служители събраха 158 чувала боклук

Чистенето на горичкатаСлужители на кметството, общинските служби и предприятия и доброволци се включиха в пролетното почистване на Хасково днес.

Въпреки че излязоха в отпуск голяма част от работещите в общинската администрация се събраха на уборка в горичката в ляво от „Кърджалийска“. Според пресаташето на кметството Бояна Тодорова над 90 служители са нарамили чувалите. Сред тях беше и кметът Георги Иванов.

Резултатът от чистенето на горичката са 158 чувала с боклук. Почистващите се натъкнали на цели дюшеци и всевъзможни предмети от бита, както и на доста празни бутилки от бира.

Кръстовището на бул. Васил ЛевскиДругата организирана група бе от Младежки център и Младежкия парламент. Техният сборен пункт бе до кръстовището на бул. „Васил Левски“ под АГО.

Въпреки призива граждани, фирми и организации да се включат в Предвеликденското освежаване на Хасково, такива почти нямаше.

Междувременно в понеделник излезлите в отпуск служители на общинската администрация са на работа. Кметството бе затворено във вторник в знак на протест срещу решение на пловдивския апелативен съд да остави запора върху сметките на общината заради дълг към строителна компания, след като преди това постанови обратното по дълг към друга фирма.

 Кметът Георги Иванов  Младежки център
 Чистенето на горичката  Много боклуци за чистене

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
граждани
граждани
09.04.2011 13:11 13:11

В квартал „Овчарски“ също се проведе сметосъбиране от жители на квартала заедно с общинските съветници Анюта Лозева и Емил Георгиев и млади активисти от ПК“Екогласност“

kmet
kmet
09.04.2011 13:49 13:49

kmeta sega kato svarshi mandata moge da raboti v Titan da chisti ulicite…

DFG
DFG
09.04.2011 14:02 14:02

TOI ZA TAM SE STQGA XAXAX, BEZ TOVA ZA DRUGO NE STAVA…

DOBRE DE ZA6TO NE OTIDE DA SI 4ISTI V SELO UZUNDJOVO NALI SI E OT TAM KAKVO PRAVI V HASKOVO….. KAK NE SE E SETIL DA GI VPREGNE HORATA DA MU PO4ISTQT PRED GOLQMATA LASKAVA KA6TA NA KLOKOTNICA ….

АЗ ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ ГРАЖДАНИНЪТ
09.04.2011 14:53 14:53

ЧИСТИ, КМЕТЕ, ЧИСТИ !!!!КОЛКОТО Е ПО-ЧИСТА ТАЗИ ГОРИЧКА, ТОЛКОВА ПО-БЪРЗО ЩЕ И СМЕНИШ СТАТУТА И ЩЕ Я ПРОДАДЕШ !!!! ХАХАХАХА

haskovliq
haskovliq
09.04.2011 16:18 16:18

Днес по БТВ новините казаха че ако има класация за най-чист град в България то Хасково би оглавил тази класация.Наистина града е перфктен.Евала на кмета

ЕВАЛА
ЕВАЛА
09.04.2011 16:52 16:52

И за всичките останали боклуци по града, които боклукчийската фирма на кмета не е изчистила, при положение, че ние данъкоплатците сме си платили високата такса смет пак евала на кмета! Евала, че успя да прибере толкова много пари в джоба си! ЕВАЛА, кмете!

egati
egati
09.04.2011 19:44 19:44

Егати гражданите, само злобари и заспали мрънкачи!
Пфу, вижте си хубавия град на фона на цялата помия и мръсотия наоколо.
Правите ли разлика, а? Кой направи Хасково толкова чист и благоустроен, а?
Може би Данчето Фандъкова????

"И"диот
"И"диот
09.04.2011 22:49 22:49

Ами че истина си е, че Хасково е един от най-чистите градове. Но селяните от Хасково като идат до мола в Стара Загора гледат само мола, не самият град. На хасковлии само магазини и кръчми им в главата (няма значение, че нямат 2 пари да се усмихнат). Много добре си е поддържан града. Лошото е че всеки хвърля навсякъде боклук и не го интересува нищо (обаче за това кмета не е виновен). Не ме интересува на кого е фирмата важното е че се чисти тук за разлика от много други градове.

Господинов
Господинов
10.04.2011 22:15 22:15

ТАЗИ ОБЩИНСКА СЛУЖИТЕЛКА С ЧЕРВЕНАТА КОСА ДЕТО РАЗПЪВА ЧУВАЛА ДА СИ ПОЧИСТИ ПОД ТЕРАСАТА НА БЛОКА В КЙТО ЖИВЕЕ „ОРФЕЙ“ 30 А НЕ ДА ТЪРСИ ЕФТИН ПИАР .

Back to top button