Хасково

Камен и трупата на Нешка идват на концерта за Мими

МимиКамен Воденичаров е приел поканата и ще води великденския благотворителен концерт под надслов „Хасково за Мими“. Събитието ще се състои на 28 април от 18:00 часа на площадка „Спартак“. То се организира от близки и приятели на семейството с помощта на общината.

Участие в концерта са потвърдили звездите Емилия, Гергана, Николай Славеев и Росица Пейчева. За каузата благотворително ще свири и нашумелият бенд на хасковлията Жоро Матев. Местни денс поп-рок формации,  фолклорни ансамбли и деца от ОДЗ №16 също са се присъединили към апела за помощ. Гвоздеят в програмата ще бъдат атрактивните танцьори от трупата на Нешка Робева.

Haskovo.info припомня, че 11-годишната Мими Иванова страда от ювенилен хроничен артрит и епилепсия. Близките се надяват да съберат средства от концерта, с които да продължат лечението на детето в израелска клиника. Билетите за благотворителната проява вече са пуснати в продажба. Отворена е линия на DMS телефон с номер 17 777 с текст DMS Mimi за всички мобилни оператори. Цена на един SMS е 1.20лв с ДДС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button