Любопитно

Три красавици ще представят Хасковска област на „Мис България“

Три красавици ще представят Хасковска област на националния конкурс „Мис България“ в края на ноември.

Те бяха избрани снощи на регионалния конкурс в Хасково. Победителка от Хасково стана Боряна Гунчева, която е абитуриентка в Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“. Първа подгласничка е Саня Василева на 16 г., която ще участва на „Мис тийн“, втора подгласничка е Йоана Пехливанова, а за трета подгласничка журито определи Леали Мохамед.

 

МисАлейна Ембие ще представя Свиленград на „Мис България“. Красавицата е студентка по медицина в Пловдив. Харманли на националния конкурс ще представя Йоана Тренева. Снощи беше избрана и представителката на „Мис България“ от Кърджали – Елван Хамид, съобщи за Haskovo.info регионалният мениджър на „Интерсаунд“ Адриана Добрева.

Конкурс

Припомняме, че 11 момичета участваха в регионалния конкурс в Хасково. Специален гост беше шефката на модната агенция Ирина Папазова. Сред участниците в програмата бяха певицата Биляна и балет „Ера“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко
Янко
21.04.2023 23:47 23:47

Честно казано само една от трите е хубава, нито една не е красавица, двете особенно са доста дебели и грозни

Back to top button