Регион

Старица прогони крадец с викове

Полиция83-годишна пенсионерка от тополовградското село Устрем се спаси от нахлулия в дома й крадец като успя да го прогони с викове. Злосторникът счупил стъкло на прозореца и се вмъкнал в къщата на старицата на улица „Иван Вазов“. Той ударил стопанката няколко пъти по главата с тъп предмет и й поискал парите. Самотноживеещата жена обаче не загубила самообладание и се развикала, при което нападателят избягал, без да я обере, съобщиха от областната дирекция на полицията.  

При друго престъпление 58-годишна жителка на любимчанското село Белица се раздели с казан, три бакъра, тенджери и паници. Медните съдове били задигнати от неизвестен апаш, който проникнал в избата след като разбил катинара на вратата. И по двата случая са образувани досъдебни производства, уточниха от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button