Любопитно

Три абитуриентски бала огласиха Хасково

Абитуриентите от три хасковски училища празнуват тази вечер своето завършване.

Два от баловете са в комплекси в парк „Кенана“, а единият е в центъра на Хасково. На 24 май балове празнуват още три гимназии в града.

105 абитуриенти на гимназията по туризъм дефилираха по червения килим

 

105 абитуриенти от 5 паралелки на Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ празнуват своя бал в комплекс на Кенана.

Бал

По традиция красивите зрелостници се събраха на входа на парка. Те пристигаха основно с лъскави возила, като имаше и няколко ретро автомобила. Последва пъстро шествие до ресторанта, в който завършващите влязоха по червен килим и отпиха по чаша шампанско. Паралелките водиха директорът Пенка Георгиева и учители.

Бал

Сред изявените абитуриенти на гимназията са Симона Георгиева и Кристияна Димитрова от 12 а клас, Камелия Карабашева, Виктория Шумарова, Стефани Кикова, Валентин Янков, Теодора Кючукова и Атанас Христов от 12 б клас, Златимира Шубелиева, Джулия Иробалиева и Христо Христов от 12 г клас, Виктория Минчева, Габриела Тодорова, Теодора Николова, Илияна Димитрова и Жида Ал-Касаут от 12 д клас.

Задружна паралелка завършва СУ „Васил Левски“

 

23 абитуриенти от СУ „Васил Левски“ празнуват своя бал в друг комплекс на „Кенана“.

БалТе са с профил Природни науки и класен ръководител Димитър Димитров – преподавател по Български език и литература. Отличник на випуска е Айсун Местан, съобщи за Haskovo.info директорът Милена Михайлова.

Бал

Пълната отличничка ще кандидатства Английска филология в Нидерландия. Сред останалите абитуриенти има такива, които ще кандидатстват Национална сигурност и Медицина.

23 абитуриенти от гимназията по транспорт празнуват бал в центъра

 

23 абитуриенти от Професионалната гимназия по транспорт и аграрни технологии „Н. Й. Вапцаров“ празнуват своя бал в ресторант в центъра на Хасково.

БалЗавършват две паралелки – Автомобилна мехатроника и Експлоатация на автомобилния транспорт. Техни класни ръководители са Стоян Нешев и Валентина Кисьова.

БалОтличници на випуска са Йордан Пейчев и Емил Иванов. Те ще кандидатстват в Техническите университети в Пловдив и София, съобщи за Haskovo.info директорът Донка Станчева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
марто
марто
24.05.2022 0:38 0:38

ще им изям цицките

Кольо Казанджията
Кольо Казанджията
24.05.2022 11:04 11:04

98% в пред-диабетно състояние, то бива да не се грижите за себе си ама… кой да набива банички, бургери и дюнери.
Трагедия.

.
.
25.05.2022 6:56 6:56

ЕЗИКОВАТА СА НАЙ-ДОБРИТЕ

Back to top button