Хасково

Хасковски учители се учиха в Англия

Хасковските учители в Портсмут10 учители от хасковската гимназия по туризъм актуализираха знанията и методите си на преподаване в Англия. По време на априлската ваканция те посетиха Портсмут.

Преподавателите са учили за новите методи по отношение на въвеждането на нови стандарти в областта на храненето. По време на престоя си на острова те са осъществили пет професионални визити в хотели и обект за производство на сладкарски изделия. Провели са и работна среща в Хайбъри колидж.

Въвеждането на международния стандарт НАССР в заведенията за хранене и обекти за производство на храни налага промени в знанията и уменията на подготвяните за тази област кадри, смятат от гимназията. Според тях реализацията на проекта е допринесла за запознаването им с добрите практики за прилагане на НАССР системите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button