Хасково

ДНЕС – Хасково търси адвокат за консултиране на социално слаби

Димитър Тренков (вдясно)

Димитър Тренков (вдясно)

Димитър Тренков е новият председател на Общинския координационен съвет на Движението за национално единство и спасение в Хасково. Той бе избран снощи на Общо събрание, на което присъстваха над 60 симпатизанти на ДНЕС.

Основната задача пред новото ръководство на движение ще е контрола върху дейността на местната власт и събуждане на гражданската съвест у хасковлии.

Водеща в работата на сдружението ще бъде борбата срещу произвола на монополите, който движението води на национално ниво. ДНЕС стартира подписка срещу предприятията – монополисти през септември миналата година. Целта на инициативата беше да се подобри качеството на обслужване в електроразпределение, ВиК, газоснабдяване и топлофикация.  

В рамките на кампанията бяха събрани 700 000 подписа, като 20 000 от тях са от Хасково. В края на декември подписката бе връчена на председателя на парламента Цецка Цачева и държавната комисия по енергийно и водно регулиране. 

В тази връзка в Хасково вече работи приемна за пострадали от монополите. Тя се намира на главната улица в сградата над Пощенска банка. Засега обаче там не работи юрист, както бе анонсирано, тъй като адвокат Димитър Христозов се е отказал. Водят се преговори с друг юрист, съобщиха от ДНЕС.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ьььььььььььььььь
ьььььььььььььььь
12.04.2011 16:50 16:50

Като идея добре,ама защо сте избрали тоя мишок за председател?Той винаги се настанява някъде за да търси облага.Така ще е и сега.

Back to top button