Регион

Младеж превърнал къщата на баба си в нарколаборатория

Марихуана64 грама марихуана са иззели при съвместна операция криминалистите от сектор криминална полиция при ОДМВР-Хасково и колегите им от Харманли.

Вчера те са извършили проверка в частен дом в харманлийското село Преславец, собственост на 82-годишна жена. Имотът се е посещавал и обитавал от 46-годишния й син и 21-годишен внук.

На тераса в къщата са открити 3 растения с височина около 30 см. В кухненското помещение, завита в чанта е намерена суха листна маса с тегло 50 грама.

МарихуанаПолицаите установили, че таванското помещение на къщата е пригодено за лаборатория и облепено с фолио и черна хартия. Там били монтирани неонови лампи за отглеждане на растения.

Открит е и 10-грамов полиетиленов плик с марихуана. Още 4 грама дрога е намерена и в една от стаите.

При разговор с 82-годишната жена станало ясно, че откритите количества са на внука й. Младежът е задържан до 24 часа в харманлийското полицейско управление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
13.04.2011 20:36 20:36

А ПРОТЕЖЕТАТА НА КУКЕРА ОТ БОЯЖИК КОЙ ЩЕ ГИ ХВАНЕ?

Back to top button