Хасково

Ученици помагат на деца с онкохематологични заболявания

ГПЧЕ - ХасковоВеликденски благотворителен концерт за подпомагане на деца с онкохематологични заболявания ще се състои в Хасково, съобщи за Haskovo.info председателят на ученическия съвет Василена Димитрова.

Проявата, която ще протече под мотото „Хасково може!“, ще бъде на 19 април от 19:30 часа в зала „Дружба“.

В концерта ще вземат участие балетите „Тангра“ и „Рона“, ансамбъл „Хасково“, мажоретния състав, Hakan Xroppolus, DJ-и от града, брейк и бийтбокс формации, вокална група „Звездни момичета“ – Димитровград, акробати и състезатели по карате.

Входът е свободен. Всеки, който желае да дари средства може да го направи в специално поставените урни в зала „Дружба“. Организаторите гарантират, че събраните пари ще бъдат преброени и декларирани пред нотариус. Средствата ще бъдат дарени на МБАЛ – Хасково и сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“ – София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button