Регион

Разследват насилие над 12-годишно момиче в Свиленград

Извършва се разследване за проявено насилие спрямо 12-годишно момиче в Свиленград, съобщават от прокуратурата.

Образувано е досъдебно производство за това, че на 15 май на детето е причинена телесна повреда по хулигански подбуди. Наблюдаващият прокурор е дал подробни указания за извършване на процесуални действия за оглед разкриване на обективната истина. Срокът за приключване на разследването е двумесечен.

По информация на Haskovo.info става въпрос за употреба на алкохол от група деца. Момичето е било прието в хасковската болница заради интоксикация и след два дни е изписано.

От прокуратурата уточниха, че досъдебното производство е образувано по сигнал от социалните. На този етап няма данни върху детето да е упражнено насилие, но това ще бъде щателно проверено. От там допълниха, че изнесените по-рано в публичното пространство данни, че детето е бито и е изпаднало в кома не отговарят на истината.

Ще бъде разследвано дали детето е карано насила да пие алкохол. Самото то не помни нищо от случката, казаха от прокуратурата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ГРАД КОЗЛОДУЙ
ГРАД КОЗЛОДУЙ
25.05.2022 20:26 20:26

жестокост

Back to top button